Saša Rojc, dr.med.spec.pedopsihiatrije

LAHEZIS

Pedopsihiatrija

Zasebna ordinacja s koncesijo
NUJNI PRIMERI

V nujnih primerih pokličite
nujno medicinsko pomoč
na številko 112.

NASLOV

Tabor 14
1000 Ljubljana
T: 08/ 205-69-90
E-pošta: lahezis@siol.net

"Okrog pacientov se naš svet vrti"

ustanovitev 2006

Zasebna ordinacija za mladostnike

Zagotavljamo varno, kakovostno in prijazno zdravstveno oskrbo. Spodbujamo digitalno obdelavo podatkov in s tem večjo preglednost in varnost zdravljenja. Posebno pozornost namenjamo pravicam pacientov, zasebnosti in zaupnosti obravnave ter storitve prilagojene mladostnikom in šolanju oziroma študiju.

Ordinacijski čas

PONEDELJEK 09:00
15:00
TOREK 10:00
18:00
SREDA 10:00
16:00
ČETRTEK 14:00
18:00
PETEK 09:00
13:00
Pri nas ste vedno dobrodošli!
naši nasveti

Poskrbite za svoje zdravje

Lahezis d.o.o.

O ordinaciji

Naročanje

Naročite se lahko preko telefona, osebno, preko e-pošte ali klasične pošte. Napotnica ni potrebna. Priporočamo naročanje preko telefona zaradi lažjega uvodnega pogovora o težavah.

Laboratorij​

Pri naši dejavnosti praviloma ne potrebujemo laboratorijskih storitev.​

Čakalne dobe

Ordinacija ne beleži čakalnih dob. Na vrsti boste v roku 15 do 30 dni. V posebnih primerih, če tako oceni lečeča zdravnica in po vnaprejšnjem dogovoru, lahko tudi prej in izven rednega ordinacijskega časa.

Pravice pacientov

Trudimo se biti čim boljši za vas in vaše zdravje. Zagotavljamo vam vse pravice. Pohvale in pritožbe nam lahko zaupate ustno ali pisno. Uradni postopek z morebitno pritožbo vodi Skupinska praksa.

Sprejem novih pacientov

Sprejemamo nove paciente na prve preglede. Veljajo pa strokovne in zavarovalniške omejitve. Specializirani smo za pomoč mladostnikov (ne majhnih otrok). Zaradi pravil ZZZS lahko polnoletne paciente obravnavamo le samoplačniško.

Zastopnik pacientovih pravic

Duša Hlade Zore, Prostori Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Območna enota Ljubljana, Zaloška 29, 1000 Ljubljana tel. številka: 01 542 32 85 e-pošta: dusa.hlade-zore(at)nijz.si

Za vas skrbimo:
Zdravnica specialistka Saša Rojc
Odgovorne osebe:
Odgovorni nosilec zdravstvene dejavnosti
Saša Rojc, dr.med.spec.
Odgovorna oseba za naročanje Saša Rojc, dr.med.spec.
Odgovorna oseba za finance Ameli Randelj, dipl.ekon

KAKOVOST

Vsakdo od nas ima pravico do kakovostne in varne zdravstvene oskrbe ne glede na osebne okoliščine. Za bolj ranljive paciente (otroci, duševno bolni, in druge ogrožene skupine) pa je še dodatno poskrbljeno.

DOSTOPNOST

Zdravstvo je načeloma dostopno vsem. Sestavni del te osnovne pravice je tudi prosta izbira zdravnika in ustanove, kjer se želimo zdraviti. Ko želimo, da naše zdravljenje plača ZZZS, žal obstajajo nekatere omejitve in čakalne dobe.

DRUGO MNENJE

Drugo mnenje je ocena zdravstvenega stanja in postopkov zdravljenja, ki ga opravi drug zdravnik specialist ali celo konzilij zdravnikov. Takšno drugo mnenje sodi med pravice obveznega zdravstvenega zavarovanja.

DODATNE PRAVICE

Ne samo, da spoštujemo vse pravice pacientov, določene z veljavnimi predpisi. Našim pacientkam in pacientom omogočamo še dodatne pravice. 

K ZDRAVNIKU ČEZ MEJO

Slabo delovanje našega zdravstva žal kdaj pomeni tudi nižjo kakovost in dolge čakalne dobe. Pregovorna majhnost naše države pa da nekaterih specialistov ni dovolj.

GLAVNI POOBLAŠČENEC ZA PACIENTOVE PRAVICE​

Pri Skupinski praksi deluje glavni pooblaščenec za pacientove pravice prof.dr.Senko Pličanič.

slovensko zdravstvo

Uporabne informacije

Lahezis d.o.o.

Okrog pacientov se naš svet vrti!